Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Beştepe´de, Erdek´i Ali Aydın temsil etti

Beştepe´de, Erdek´i Ali Aydın temsil etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Türkiye´de bulunan muhtarlar dernekleri başkanlarıyla buluşmasında, Erdek´i Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın temsil etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Türkiye´de bulunan muhtarlar dernekleri başkanlarıyla buluşmasında, Erdek´i Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın temsil etti.
Beştepe Kültür ve Kongre Merkezi´de düzenlenen 37. Muhtarlar Toplantısı´nda dernek başkanlarını ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarların 613 lira tutan SGK primlerinin devlet tarafından karşılanacağını ve tüm güvenlik korucularının da sigortalı hale getirileceğini açıkladı.
Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı Sahil Mahallesi Muhtarı Semra Baycan geçirdiği kalp krizi nedeniyle Beştepe´de ki buluşmaya katılamazken, Baycan´ın yerine Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın Ankara´ya gitti.

Toplantının ardından Ankara´dan dönen Muhtar Aydın gazetemize yaptığı değerlendirmede Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın muhtarlara müjdeli haberler verdiği paylaştı.
Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı Semra Baycan´ın rahatsızlığı nedeniyle Beştepe´de düzenlenen 37. Muhtarlar Toplantısına gidemediğini söyleyen Muhtar Aydın, Erdek Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyesi olması nedeniyle kendisinin davet edildiğini ifade etti.
Muhtar Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Bende Erdek´i temsilen davete icabet ettim. 2000 muhtar, Ankara´da ilk olarak Vilayetler Evi´nde toplandık. Burada yapılan kahvaltı ikramının ardından hep birlikte Beştepe´ye giderek Millet Kültür ve Kongre Merkezi´ne gittik. İlk olarak Türkiye´de görev yapan 55 bin muhtar adına, Samsun´un Atakum İlçesi Atatepe Mahallesi Muhtarı Hava Renceci bir konuşma yaptı. Ardından İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu kısa bir konuşma yaptı ve son olarak da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bizlere hitap etti. Muhtarlara ülkemiz için ne kadar önemli olduklarını, muhtarların yaptıkları görevlerinin vatandaşla devlet arasında bir köprü vazifesi gördüklerini anlattı. Bizlere bir de müjde veren Cumhurbaşkanımız artık muhtarların 613 lira tutan Sosyal Güvenlik Kurumu primlerinin devlet tarafından karşılanacağını, böylece muhtar gelirlerinin de fiilen maaş artı sosyal güvenlik primi olarak 2 bin 19 liraya yükseleceğini söyledi." dedi.
Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı Semra Baycan´a Yüce Allah´tan acil şifalar dileyen Muhtar Aydın, "Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı Semra Baycan´a büyük geçmiş olsun diliyorum. En kısa sürede sağlığına kavuşarak görevinin başına geçmesini bekliyoruz.? di-yerek sözlerine ekledi.

Haber : Taygun Ertan



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli