Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Best Balıkesir Basketbol Takımı Uğur´u ziyaret etti

Best Balıkesir Basketbol Takımı Uğur´u ziyaret etti

Banvit´ten sonra Spor Toto Basketbol Ligi´nde mücadele edecek olan ikinci Balıkesir takımı Best Balıkesir Basketbol Takımı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´u ziyaret ederek 10 numaralı forma hediye etti.

Best Balıkesir Basketbol Takımı´nı tebrik eden Başkan Uğur, spordaki başarıların Balıkesir´in tanıtımı için önemli olduğunu söyledi.
Best A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı´nın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Uğur, Best´in büyük bir başarıya imza attığını söyledi.
Kulüp yöneticileri ve basketbolcuları tebrik eden Başkan Uğur, Banvit´in ardından Spor Toto Basketbol Süper Lig´inde Balıkesir´i temsil edecek ikinci takımın Best olduğunu belirterek ?Balıkesir´e büyük takımlar ve taraftarları gelecek, Balıkesir´in tanıtımı açısından bu başarı çok önemli. Biz Büyükşehir olarak sporu her zaman destekliyoruz. Arzu ediyoruz ki Balıkesir´in ismi ülke genelinde ve dünyada duyulsun? diye konuştu.
Best Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı´da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin desteklerini yanlarında görmek istediklerini söyledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı