Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

BESOBtan Üyelerine Müthiş Kolaylık

BESOBtan Üyelerine Müthiş Kolaylık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu 30 Haziran 2012 tarihli Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmişti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu 30 Haziran 2012 tarihli Resmi Gazete`de yayınlanarak yürürlüğe girmişti. 
Söz konusu kanunun 17. Maddesi uyarınca işveren ve çalışanların iş sağlığı güvenliği eğitimi alması ve iş yerlerine işverenlerin risk analizi yapmaları zorunlu hale geldi. 
BESOB Pamukçu OSGB ile protokol imzalayarak kendine bağlı 86 oda ve üyelerine çok uygun fiyata iş sağlığı güvenliği ve eğitimi, iş yerlerine de risk analizi yapmak için protokol imzaladı. 
BESOB Başkanı Mesut Aşanel "Birliğimiz ile OSGB protokol arasında Balıkesir il genelinde üyelerinin ayağına giderek eğitimler verilecek. Bu protokolümüzden yaklaşık 50 bin kişi faydalanacak. Risk analizlerini ise protokol yaptığımız firma bizzat üyelerimizin iş yerlerinde yapacak. Bu eğitimlerin alınması ve risk analizlerinin yapılması artık yasal olarak zorunlu hale geldi. Biz de üyelerimizin, BESOB`a bağlı 86 odamızın ve üyelerinin bu yasal zorunluluk olan eğitimleri çok ekonomik bir fiyattan yaptırması için bu protokolü yaptık" şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı