Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

BESOB Girişimcilik eğitimini başlattı

BESOB Girişimcilik eğitimini başlattı

Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğünce düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başladı.

Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü`nce düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başladı.
KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Hizmet alımı ihalesini kazanan Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Birliği (BESOB) tarafından ilk olarak 4 Mart Pazartesi günü Balıkesir Merkez ve Gömeç olmak üzere 25`er kişilik gruplara uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin verilmesine başlandı. Balıkesir Grubu eğitimleri BESOB toplantı salonunda, Gömeç Grubu eğitimleri Gömeç Kaymakamlığı binasında gerçekleşiyor.
BESOB ile Eğitim ve Danışmanlık Hizmetlerini yürüten BUGEMİ Ltd. Şti. Yön. Kur. Bşk. KOSGEB Girişimcilik eğitmeni Murat Taşkın ve Eğitmen Yasemin Arslan Güven tarafından verilen eğitimlerde, girişimci adaylarına bir işletmenin sağlıklı bir şekilde kurulabilmesi ve yönetilebilmesine dair temel bilgiler veriliyor.
Pazarlama, üretim, yönetim, finans, iş planı hazırlanması ve sunulması konularını da içeren ders eğitimleri süresince katılımcılar uygulamalı olarak gerçekleştirecekleri çalışmalar ile önemli bir deneyime sahip olacaklar. 
Eğitimleri başarı ile tamamlayan girişimci adaylarının bundan sonra irtibat halinde olacakları kurum ise KOSGEB Balıkesir Hizmet Merkezi Müdürlüğü olacak.
Geçtiğimiz hafta Eğitimlere katılmaya hak kazanan 25`er kişilik grup Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü`nde ve Gömeç Kaymakamlığında düzenlenen mülakatlarda belirlenmişti. İlk grup eğitimleri 15 Mart 2013 Cuma günü tamamlanacak. 
Haziran ayına kadar devam edecek eğitimler için, İş Kurumuna kayıtlı işsizlerin başvurabileceği Bandırma`da düzenlnecek eğitimlerin mülakat tarihleri ise şöyle:
Bandırma-I. Grup:  4 Nisan Perşembe (Bandırma Mesleki Eğitim Merkezi)
Bandırma-II. Grup: 6 Haziran Perşembe (Bandırma Mesleki Eğitim Merkezi)


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli