Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

BESOB Başkanı Erdem, Başkan Gençer'i övdü

BESOB Başkanı Erdem, Başkan Gençer

BESOB Başkanı Fehmi Erdem, ziyaret ettiği Ayvalık'ta belediye başkanı Rahmi Geçer'in ilçe için büyük şans olduğunu öne sürdü.

BESOB Başkanı Fehmi Erdem, ziyaret ettiği Ayvalık'ta belediye başkanı Rahmi Geçer'in ilçe için büyük şans olduğunu öne sürdü.
Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem ve yönetim kurulu üyeleri Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
BESOB Başkanı Fehmi Erdem, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gencer'in Ticaret Odası Başkanlığı yapmasının önemli olduğunu ifade etti.
Ticaretten gelen belediye başkanının insanların nasıl zor şartlarda para kazandığını bildiğine değinen Erdem, Hele ki yerel yönetimlerde belediye başkanının esnafı, ticaret ile uğraşan insanları mağdur etmemesi çok önemli. Sayın Gençer'in bu özellikleri ile Ayvalık için bir şans olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.
BESOB Başkan Vekili Necdet Erkan, kayıt dışı ekonomi ile mücadelede yerel yönetimlerle birlikte hareket etmeyi önererek bu konuda komisyon kurulabileceğini, SGK'dan, vergi dairesi, zabıta ve polisten oluşacak bir komisyonun kayıt dışı çalışan yerler ile mücadele edilebileceğini dile getirdi.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gencer'de ziyaretten çok memnun olduğunu kaydetti.
Yeni seçilen BESOB yönetimine de başarılar dileyen Başkan Gençer, Ayvalık'ta, pazar yerini ilçe dışına taşımayı planladıklarını aktardı.
2017 yılına kadar yasal olarak pazar yerlerini şehir dışına çıkarmak zorunda olduklarını bildiren Gençer, Ayvalık'ı dünyada marka olan bir şehir yapmak istiyoruz. Ayvalık geleceğe nasıl gideceğini düşünmek zorunda. Mega projeleri hayata geçireceğiz. Yeni pazar yeri, özel hastane, spor kompleksi gibi projeler için yer tespitleri yapıyoruz. Nereye gıda sanayi bölgesi yapılabilir? Bunların hepsinin görüşmelerini yapıyorum. Ayvalık Altınova Sarımsaklı sahil şeridi bandı hazırlığı içindeyiz. 5 yıl Ayvalık'ta neler yapabiliriz? hepsinin çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Sizler de meslek odası dayanışması olarak gelmişsiniz ne güzel. Türkiye ekonomisini ayakta tutanların başında esnaf teşkilatı geliyor” diye konuştu.
Erdem, Gömeç'te
BESOB Başkanı Fehmi Erdem, Ayvalık'tan sonra Gömeç  Belediye Başkanı Arslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Gömeç Belediye Başkan Kazım Arslan'ı makamında ziyaret eden BESOB Başkanı Erdem Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan'ın esnaflıktan gelen, içimizden biri olduğunu söyledi.
Gömeç Belediye Başkanı Arslan'ı, esnafın halinden, derdinden anlayan biri olarak işaret eden Erdem, kendisine ilçesinde yaptığı meydan düzenlemesinden dolayı teşekkür etti.
Ziyarette yer alan Gömeç Esnaf Odası Başkanı Osman Duran, daha önce belediyeye başvurdukları halde bir türlü yapılmayan meydan düzenlemesini ilk iş olarak yaptığı için Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan'a teşekkür edip, esnafın yeni düzenlemeden memnu olduğunu açıkladı.
Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, esnaf teşkilatının önemine vurgu yapıp, Esnaf hizmet üreten çok önemli bir toplumsal kesim. Esnafımız için Gömeç Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız. Esnafın istemesine rağmen meydan düzenlemesine karşı çıkmak gereksizdi. Esnaflık zor iş sabır işi hepinize ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ziyarette Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Balıkesir Tuhafiyeciler Odası Başkanı İsa Erol tarafından Başkan Arslan'a radyo hediye etti.
Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli