Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BESOB, enflasyonla mücadeleye karşı üzerine düşeni yapacak

BESOB, enflasyonla mücadeleye karşı üzerine düşeni yapacak

?Enflasyonla mücadele aynı zamanda işsizlikle, yüksek faizle ve artan girdi maliyetleriyle mücadeledir? şeklinde konuşan BESOB Başkanı F

Fehmi Erdem ?esnaf ve sanatkar üzerine düşeni yapmaya hazırdır? diye konuştu
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan ´Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı´ kapsamı hakkında açıklamalarda bulunan Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem, enflasyona karşı minimum % 10 indirim kampanyasını desteklediklerini ifade etti.
15 Temmuz akşamı bu muradına eremeyenlerin arkasından Ağustos ayı itibariyle milletin cebine dokunmak adına başlatılan spekülatif hareketlerle ilgili süreci hep birlikte yaşadıklarını belirten Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem şunları söyledi: "Hükümetimizce ülke genelinde uygulamaya koyulan Enflasyonla Mücadele Programı çerçevesinde başlatılan indirim kampanyasına, üyelerimizin vereceği destek büyük önem taşıyor. Bu kapsamda, tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetlere yönelik, asgari 3 ay süreyle en az % 10 indirim yapılması tavsiye edildi. Bu konuda, üyelerimiz ile hükümetimizin yanındayız. Ülkemizin bu durumunda esnafımız taşın altına elini değil, gövdesini koymaya hazırdır? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli