Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Beşiktaş kongresi Erdeke hareket getirdi

Beşiktaş kongresi Erdeke hareket getirdi

16 Haziranda yapılacak Beşiktaş Kulübü olağanüstü kongresi nedeniyle bölgelerde nabız yoklaması Erdekte de kendini hissettirdi.

16 Haziran`da yapılacak Beşiktaş Kulübü olağanüstü kongresi nedeniyle bölgelerde nabız yoklaması Erdek`te de kendini hissettirdi.
Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Erdek Beşiktaşlılar Derneği`nin düzenlediği ve Erdek Arteka Taş Restaurant`ta onuruna verilen yemekte yaptığı konuşmada, " Beşiktaş yönetimi ne yazık ki siyasi iktidarın gölgesine girmiştir" dedi.
BU YÖNETİM HİÇİR ŞEY YAPMAMIŞTIR
Biga, Gönen, Susurluk, Erdek, Çan, Bandırma, Balıkesir, Karacabey ve Bursa Kemalpaşa Güney Marmara Beşiktaşlılar Dernekleri Kongre üyelerinin katıldığı gecede konuşan Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, kendisinin de içinde bulunduğu Fikret Orman yönetimini sert bir dille eleştirdi.
MEVCUT YÖNETİM İKTİDARIN GLGESİNDEDİR 
Fikret Orman ve Serdar Adalı`nın aday olduğu olağanüstü kongre nedeniyle bölgelerde nabız yoklamasına çıkan Erdoğan yaptığı konuşmada özetle şu görüşlere yer verdi: 
"Bu yönetim hiçbir şey yapmamıştır. Yönetim diye bir şey yok, yarısından fazlası istifa etmiş bir Beşiktaş Kulübü yönetim Kurulu vardır. Bir yılda 1 kez toplanana bilen bir kulübün halini sizler düşünün. Fikret Orman olağanüstü kongreye giderek kendisinin 2016 yılına kadar Başkan olarak kalmasını sağlamak için bu kararı almıştır. Hiçbir sportif başarısı olmayan bir Beşiktaş Kulübünden söz ediyoruz, stadımız yok maçlarımızı muhtemelen Olimpiyat stadında oynayacağız. Bu konuda da bir çaba gösterilmemiştir. 
Özellikle iktidarın gölgesine giren bu yönetimin başarılı olduğunu kimse söyleyemez. Önümüzde bir seçim var, özgürce karar vermek zorundasınız. Kimsenin görüşü ipotek altında değildir. Şahsen yeni seçilecek yönetimde olmayacağım ancak kongre üyesi olan arkadaşlarımın iyi düşünmelerini istiyorum. Beşiktaş hepimizin malıdır, kimsenin babasının malı değildir."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli