Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Beşiktaş Futbol Okulundan Bal-Kese destek

Beşiktaş Futbol Okulundan Bal-Kese destek

Beşiktaş JK Futbol Okulu Balıkesir Şubesi Temsilciliği, Balıkesirspora destek veriyor. Beşiktaş Futbol Okulu Balıkesir Şubesi etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor.

Beşiktaş JK Futbol Okulu Balıkesir Şubesi Temsilciliği, Balıkesirspor`a destek veriyor.
Beşiktaş Futbol Okulu Balıkesir Şubesi etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor.
Balıkesir`e değer katma sloganıyla kurularak faaliyete geçirilen genç kartallar antrenmanlarının yanı sıra sosyal aktiviteleriyle de öğrencilerine tam zamanlı eğitim vermeye devam ediyor. 
Yavru Kartallar daha önce yaptıkları sosyal etkinliklere bir yenisini daha ekledi. 20 Haziran`da yavru kartalların piknikte ile başlayan sosyal aktiviteleri 29 Temmuz`da huzur evi ile devam ederken yaz programının bitmesi ile 5 Eylül tarihinde Aqua park ile yaz programını sonlandırdılar.
Yavru Kartallar geçtiğimiz hafta sonu oynanan Balıkesirspor-Bucaspor maçına öğrencilerini götürüp Balıkesirspor`a destek oldular.
Beşiktaş Futbol Okulu Balıkesir Şube Sorumluları İsa-Musa Karaoğlan İkizler yaptıkları sosyal etkinliğin önemine değinerek öğrencilerin antrenmanlar dışında bu tür etkinliklerde bulunmaları gerektiğini söylediler.
Akademik bir futbol okulu olduklarını söyleyen Karaoğlan kardeşler futbolun temel eğitimlerinin yanında bu gibi sosyal etkinliklerinde devam edeceğini belirterek çocukların gelişimi konusunda bu aktivitelerin çok önemli olduğunu belirttiler.
Çalışmalarına okulların açılması ile birlikte haftada 2 gün (Cumartesi-Pazar) sürdüren Beşiktaş Futbol Okulu çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.   
Tamamı Balıkesir`li olan genç bir ekiple çalışan Beşiktaş Futbol Okulu, Balıkesir`den yetişecek gençleri Türk futboluna kazandırmak için Beşiktaş terbiyesi altında akademik eğitim vermeye devam ediyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli