Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Beşiktaş Futbol Okulu 1. yaşında

Beşiktaş Futbol Okulu 1. yaşında

Beşiktaş Futbol Okulu geçtiğimiz Pazar günü Flaş Halı Sahada futbolun sevilen kişileri, öğrencileri ve velileri ile kuruluşunun 1.yılını kutladı.

Beşiktaş Futbol Okulu geçtiğimiz Pazar günü Flaş Halı Sahada futbolun sevilen kişileri, öğrencileri ve velileri ile kuruluşunun 1.yılını kutladı.
Geçtiğimiz hafta Flaş Halı sahada düzenlenen Beşiktaş Futbol Okulu 1. yıl kutlamasına uzun yıllar Beşiktaş'ta futbol oynamış aynı zamanda Balıkesirspor forması giyen Coşkun Ehlidil, Balıkesir Bölgesi Süper Lig eski hakemlerimizden Aytekin Durmaz, Balıkesirspor'da kaptanlık yapmış formasını en iyi şekilde terleten Onur Özörmenoğlu, Balıkesirspor'da yıllarca top oynamış aynı zamanda kaptanlığını yapmış taraftarın sevgilisi ve her maçtan sonra taraftarın alkışladığı futbolcusu Balıkesir'in gururu Kırklarelispor kaptanı Yunus İçuz, Balıkesirspor'a gönül vermiş Balıkesirspor'da top oynamış Balıkesir Efesi Umut Baysal, çok sayıda spor camiasından önemli insanlar Beşiktaş Futbol Okulunun 1. yaş günü etkinliğine katılarak destek verdi.
Beşiktaş Futbol Okulu 1. yıl kutlamasında konuşan Coşkun Ehlidil, Beşiktaş'ta futbol oynamış olmak gurur verici olmakla beraber böyle bir organizasyonda bulunmak beni unutmaları çok mutlu etti. Musa-İsa genç hocalarımızın böyle güzel bir faaliyette bulunmaları takdire şayan. Yıllarca Balıkesir'de genç sporcu kardeşlerimizin önlerinin açılmaması ve Türk futboluna kazandırılmaması Balıkesir'in eksiğidir. İnşallah bu genç kardeşlerimiz sayesinde Beşiktaş'ımıza ve Türk futboluna Balıkesirli sporcu kardeşlerimizi kazandıracaklardır. Beşiktaş Futbol Okulu bünyesinde kurulan Balıkesir Kartalsporu Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum.
Beşiktaş Futbol Okulu öğrencileri, başarı belgelerini Beşiktaşlı Coşkun Ehlidil, Süper Lig eski hakemlerimizden Aytekin Durmaz, Balıkesirspor eski kaptanları Yunus İçuz, Onur Özörmenoğlu ve Balıkesir'de top oynamış Umut Baysal'dan aldı.
Beşiktaş Futbol Okulu Sorumlularından İsa Karaoğlan, ikizim Musa ile beraber yaptığımız çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. Öğrencilerimize futbolun temel eğitimi dışında sosyal aktivitelere de önem veriyoruz. Bununla beraber Balıkesir'de bir ilki gerçekleştirdiğimize inanıyoruz. Beşiktaş Futbol okulu öğrencilerinden kurulu amatörden transfer olmaksızın kendi bünyemizde yetiştirdiğimiz öz kaynak düzenindeki öğrencilerimizi resmi müsabakalarda oynatabilmek için Balıkesir Kartalspor'u kurduk. Böylece yetenekli kardeşlerimizi kartallarımızı Beşiktaş terbiyesi altında Beşiktaş'ımıza ve Türk Futboluna kazandıracağız. Bize güvendiğiniz ve bu yolda sabırla bizimle beraber yürüdüğünüz için teşekkür ediyoruz” dedi.
Etkinlik, 2005 doğumlu öğrencilerin gösteri maçı ile sona erdi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli