Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Beşi bir yerdeydi

Beşi bir yerdeydi

Bandırma Ticaret Odası ve Bandırma Ticaret Borsası tarafından ortaklaşa düzenlenen panel ilgi gördü. Borsa konferans salonunda, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Balıkesir İl Temsilcisi, gazeteci-yazar Önder Balıkçının moderatörlüğünde gerçekleşen paneld

Bandırma Ticaret Odası ve Bandırma Ticaret Borsası tarafından ortaklaşa düzenlenen panel ilgi gördü. Borsa konferans salonunda, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Balıkesir İl Temsilcisi, gazeteci-yazar Önder Balıkçı`nın moderatörlüğünde gerçekleşen panelde, 30 Mart yerel seçiminde Bandırma belediye başkan adayı olan altı isim, aynı masada buluştu. Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı ve Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin`in açış konuşmalarının ardından kura ile belirlenen sıralamaya göre İşçi Partisi adayı Nuri Karakaş, Saadet Partisi adayı Mustafa Köse, Cumhuriyet Halk Partisi adayı Dursun Mirza, Demokratik Sol Parti Mustafa Kemal Binici ve Milliyetçi Hareket Partisi adayı Dr. Hadi Selimoğlu, Bandırma ile ilgili düşünce ve projelerini açıklayıp, izleyenlerin sorularını yanıtladılar.Panele davetli bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi adayı Recep Şekerci, Büyük Birlik Partisi adayı Hasan Alper Çakır, Millet Partisi adayı Meral Atlıakın, Büyük Türkiye Partisi adayı Osman Masar ve Halkın Demokrasi Partisi adayı Harun Baran mazeretlerini öne sürerek katılmadılar.
Paneli ardından konuşmacılara buketlerini Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı ve Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin verdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu