Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

‘Beni Oku Balıkesir’ uygulaması kazandırıyor

‘Beni Oku Balıkesir’ uygulaması kazandırıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin “Beni Oku Balıkesir” uygulaması kazandırıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin “Beni Oku Balıkesir” uygulaması kazandırıyor. 
Karekod okutularak açılan uygulamada her ay sorulara en çok doğru cevap verenler, sürpriz hediyelerle ödüllendiriliyor. Geride bıraktığımız Kasım ayında en çok doğru cevap veren 5 kişiye, 250 TL değerinde BALKART binişi hediye edildi. 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği projelerle, durakta beklenen ve yolculuk esnasında geçirilen zamanı verimli ve eğlenceli hale getiriyor. Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı tarafından uygulamaya alınan “Beni Oku Balıkesir” projesiyle 20 ilçede bulunan duraklar, Büyükşehir Belediye Otobüsleri, minibüsler ve taksi dolmuşların tamamında yolculuk eden vatandaşlar, uygulamaya giriş yapabiliyor. 
Cep telefonu kamerasından karekod okutularak açılan “Beni Oku Balıkesir” uygulamasından https://benioku.balikesir.bel.tr/ linkinden programa giriş yapılıp, açılan ekran panelinden sisteme Kayıt Ol-Üye Girişi-Kayıt Olmadan Devam Et) giriş sağlanıyor ve kategori listeleri açılıyor. Üye girişiyle sisteme giriş yapan vatandaşlar, metinleri okuduktan sonra soruları cevaplıyor, soruları doğru cevaplayan vatandaşlara ise; Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli sürpriz hediyeler veriliyor. Projeyle her ay soruları en çok doğru cevaplayan kişilere sürpriz ödüller verilecek. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı