Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

"BENGİ" projesi protokole tanıtıldı

Balıkesir Valiliği´nin başlattığı Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Erdek Öğretmenevi toplantı odasında gerçekleşen ve Erdek Kaymakamı Hasan Erkal´ın da katıldığı toplantıda, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erbil Camgöz, ilçe protokolüne BENGİ projesini anlattı.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´nın başlatmış olduğu proje hakkında ilçe protokolü ve daire müdürlerine bilgi veren Camgöz, "BENGİ" projesiyle okullarda eğitim ve öğretim kalitesinin artması, öğrencilere bilgiye ulaşma yollarının öğretilmesi, eğitim personelinin bilgi ve becerilerinin yükseltilmesi, kurumlar arasındaki iletişimin ve paylaşımın sağlanmasının hedeflendiğini belirtti.
Camgöz, ayrıca projenin 14 bin personel ve 183 bin öğrenciyle birlikte uygulandığı Balıkesir ili genelinde eğitim öğretim faaliyetlerinin niteliğini artırmak ve milli manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirilmesini amaçlandığını söyledi. 

Toplantıda ayrıca okuma saatleri ve kariyer günlerinin belirlenmesi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
"BENGİ" projesi tanıtım toplantısına Erdek Kaymakamı Hasan Erkal, İlçe Emniyet Müdürü Erol Acar, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Kocatürk, Erdek Devlet Hastanesi Başhekimi Yalçın Düker, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dilek Işıktaş, İlçe Sağlık Müdürü Mahmut Ekiz, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Adem Erdem Eren, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve daire müdürleri katıldı.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı