Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

?BENGİ? Projesi imzalandı

?BENGİ? Projesi imzalandı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin de paydaş olduğu Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme Projesi (BENGİ) tanıtım ve işbirliği protokol imza toplantısı yapıldı.

Protokol kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından eğitim kurumlarının hizmetine sunulacak olan Mobil Özel Eğitim Projesi İşbirliği Protokolü kapsamında alınan araç Başkan Ahmet Edip Uğur, tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü´ne teslim edildi.
Öğretmenevinde düzenlenen toplantı ve protokol imza törenine Vali Ersin Yazıcı, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, üniversite rektörleri, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, fakülte dekanları, il müdürleri, oda temsilcileri, eğitim yöneticileri, hayırseverler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Eğitimde önemli adımların atıldığını ve devrim gibi çalışmaların yapıldığını ifade eden Başkan Uğur, bütçede en büyük payın savunma değil eğitim harcamalarına ayrıldığını söyledi.
Konuşmaların ardından Vali Yazıcı ve Başkan Uğur´un da katılımı ile Bengi Projesi paydaşları tarafından işbirliği protokol imzalandı. İmza töreni ardından yine Bengi projesi kapsamında Vali Yazıcı, Başkan Uğur ve İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker´in katılımı ile ?Mobil Özel Eğitim Projesi İşbirliği Protokolü? imzalandı. Protokol töreni sonrası Başkan Uğur, Müdür Çöker´e aracın anahtarını teslim etti.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: BENGİ Projesi imzalandı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false