Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

?BENGİ? projesi 1 yaşında

?BENGİ? projesi 1 yaşında

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) Projesi Öğretmen Buluşmaları kapsamında Edremit´te okul müdürleri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) Projesi Öğretmen Buluşmaları kapsamında Edremit´te okul müdürleri ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, kurum müdürleri, eğitim yöneticileri ve öğretmenler katıldı.
BENGİ Projesi yürütme ekibi adına bir sunum gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, BENGİ Projesi´nin, eğitim ve öğretimin niteliğini artırıp, Balıkesir´de birliktelik ruhunu yakalamak adına güzel bir proje olduğunu belirtti.
BENGİ Projesi ile ilgili bilgiler veren Kaymakam Ali Sırmalı, "Valimizin başlatmış olduğu BENGİ Projesi ile ilçemizde Akademik Başarı, Değerler Eğitimi, Sosyal- Kültürel- Sanatsal- Sportif Faaliyetler, Okul-Aile- Toplum Çalışmaları alanlarında oluşturulmuş projeler okullarımızda başarı ile uygulandı. BENGİ Projesi 1 yaşında. Özellikle Akademik Başarı alanında ilçemizde Kaymakamlığımızın, Belediyemizin katkılarıyla uygulanan projeler de meyvelerini vermeye başladı. İlçemizin projelerde gösterdiği başarılardan dolayı çok mutluyuz." dedi.
Balıkesir´de eğitimin kalitesinin artması için gayret gösterdiklerini vurgulayan Vali Yazıcı ise, ?Bir ülkenin gelişmesinde, kalkınmasında en büyük faktör eğitimdir. Bu nedenle sürekli olarak okullarımızı ziyaret ediyoruz, öğretmen ve öğrencilerimizle sohbetler yapıyoruz." dedi.
Başarının tesadüf olmadığını söyleyen Vali Yazıcı, ?Çocuklarımıza en iyi eğitimi vermeye çalışmak en önemli görevimiz olmalıdır. Başarılı olmak için inanmak ve büyük hedefler koymak lazım. Bu başarınız topluma, vatana ve millete başarılı hizmet olarak geri dönecektir. Biz buna inanıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edin. Bu anlamlı seferberlikte; sefer arkadaşlarımız olan öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, eğitim yöneticilerimize, proje destekçilerimize ve BENGİ´ye kendi imzasını atan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: BENGİ projesi yaşında
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false