Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Belediyeye geçici 33 temizlik işçisi alınıyor

Belediyeye geçici 33 temizlik işçisi alınıyor

Erdek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 33 temizlik işçisi alınacak.

Erdek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 33 temizlik işçisi alınacak.
Başvuru yapan adaylar arasından kamu işçisi olarak istihdam edilecekleri öğrenilirken, belediyeye alınacak temizlik işleri personelinin 28 Mayıs 2015 tarihinde noter huzurunda yapılacak çekilişle belirleneceği açıklandı.
Adaylar, başvurularını kura tarihinden bir gün öncesi 27 Mayıs 2015 tarihine kadar yapabilecekleri belirtilirken, adayların başvurularını İş Kur Balıkesir İl Müdürlüğü ya da internet sitesinden yapmaları istendi.
Başvurusu kabul edilen ve kurada ismi açıklanan adayların, çöp tasnif edici unvanı ile göreve başlayacakları, 5 ay 29 gün geçici işçi pozisyonunda görevlendirilecekleri bildirildi.
Yetkililer tarafından yapılan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: Başvuracak adaylarda aranacak şartlar en az ilköğretim mezunu olmak (üstüde başvurabilir), Çöp Toplama Personel Eğitimi Belgesi'ne sahip olmak ve kura tarihinden 1 gün öncesine kadar 27 Mayıs 2015 tarihine kadar Erdek Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne belgelerini teslim etmeleri gerekmektedir. Belgelerini teslim etmeyenler kura çekiminde göz önünde bulundurulmayacaktır.”



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu