Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Belediyeye yeni kademe binası

Belediyeye yeni kademe binası

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, belediyeye yeni kademe binası kazandırdı.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, belediyeye yeni kademe binası kazandırdı.
Yeni kademe binasında oturma bankları, çöp konteynırı, araç bakım ve tamiratına hemen başlandı. Kademe binasında bulunan atölyeler de üretime geçerek sorunların kısa sürede çözülmesinde etkili olmaya başladı.
Sındırgı ilçesinde merkeze uzak mahallere de hızlı ve kaliteli hizmet edebilmek için Sındırgı Belediyesi tarafından Kumluca mevkiinde temeli atılan yeni kademe binası 5 Bin 600 metrekare alan üzerine inşa edildi.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş; ?Personelimizin çalışma koşul ve standartlarını ne kadar iyileştirebilirsek, alacağımız verimin de o kadar iyi olacağını düşünüyorum. Yaptığımız yeni bina, personelimizin daha rahat edebileceği kullanışlı bir binaya dönüştü. Belediye araçlarımızın kartoteksi (özlük dosyası) olacak, düzenli takipleri yapılacak. Maddi ve zamandan tasarruf edilecek bir yol izleyeceğiz. En azından bakımları için dışarı gidecek araçların ön bakımlarının kendi bünyemizde yapılmasını, nelere gereksinimi olduğunu tespit edebileceğiz.? dedi.

/resimler/2015-8/25/1433543591005.jpg
Asıl amaçlarını Sındırgı Belediyesinin bazı ihtiyaçlarını kendi bünyesinde karşılaması olarak işaret eden Yavaş, ?Bunların başında özellikle oturma banklarına ihtiyaçlarımız var. Bünyemizde bulunan demir doğramacı ve marangozlarla beraber bank ihtiyacımızı, çöp konteynırı imalat veya bazı tamirat kısımları kademe binamızda yapılmasına başlandı.? diye konuştu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Belediyeye yeni kademe binası
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli