Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Belediye-Sanayi Sitesine el koydu

Belediye-Sanayi Sitesine el koydu

Erdek Belediyesi, ilçemiz Sanayi Sitesinin alt yapısına el koydu. Erdek Belediyesine yağmur gibi yağan hacizler yüzünden, bir türlü el atılamayan Erdek Sanayi Sitesinin alt yapısının yenilenmesi çalışmalarına anca sıra geldi.

Erdek Belediyesi, ilçemiz Sanayi Sitesi`nin alt yapısına el koydu.
Erdek Belediyesi`ne yağmur gibi yağan hacizler yüzünden, bir türlü el atılamayan Erdek Sanayi Sitesi`nin alt yapısının yenilenmesi çalışmalarına anca sıra geldi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, hafta başında sanayi sitesinde incelemelerde bulundu.
S.S. Erdek Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Osman Bulut ile birlikte, sanayi esnafını dolaşan Başkan Aysan, bölgedeki tüm sorunları tek tek belirledi.
Yerel seçimler süreci içinde en çok dile getirilen sorunlardan biri de, Erdek Sanayi Sitesi`nin alt yapısının yetersizliğiydi.
Onlarca esnafı bünyesinde barındıran, sanayi sitesi esnafının yaşadığı sıkıntının ber taraf edilmesi ve istihdam sahalarının geliştirilmesi için, alt yapısının yenilenmesini bekleyen sanayi sitesi alanında, Erdek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü`ne bağlı ekipler çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Yaz sezonuna yetişmesi için büyük uğraş verilen çalışmalar, bittiğinde, sanayi sitesinin tamamı aydınlatma direkleri ile donatıldığı gibi, tüm yollara asfalt kaplama yapılacak.
Konu hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Aysan, Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Osman Bulut ve yönetimi ile yaptığı görüşmeler neticesinde sanayi sitesi içerisindeki tüm toprak yolların tamamının asfaltlanmasının kendisinden istendiği belirtti.
Sanayi esnafının sorunlarına çare olabilecek, tüm çalışmaların Erdek Belediyesi olarak sanayi esnafının kendilerine sunulacağını söylediklerini kaydeden Aysan, belediye ye bağlı fen işleri ekiplerinin çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü, kısa zamanda Erdek Sanayisinin, çevre ilçelerdeki sanayi sitelerine göre örnek olacak bir güzelliğe kavuşacağınıı hep birlikte göreceğiz" dedi.
Haber: Taygun Ertan

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı