Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Belediye, Kademe Hizmet Binasını ilçe dışına taşıyor

Belediye, Kademe Hizmet Binasını ilçe dışına taşıyor

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'la başlayan ilçede başlayan değişim tüm hızıyla devam ediyor.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'la başlayan ilçede başlayan değişim tüm hızıyla devam ediyor.
Başkan Yavaş, daha önce itfaiye ile bir arada bulunan Kademe binasını ilçe merkezi dışına çıkardı. Daha önce Taş Ocağı olarak hizmet verilen 5 bin metrekare alanın altı yüz metre karesine 7 kademe ve 1 personel ünitesinin olduğu kademe binası yapılmasını sağladı.
Sındırgı Belediyesi tarafından eski Taş Ocağında 5 bin metrekare alana projelendirilen yeni kademe binasının yapımı sona eriyor. Yeni kademe binasında incelemelerde bulunan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Sındırgı Belediyesi gelecek nesilleri kucaklayabilecek modern belediyecilik anlayışını yerleştirmeye çalıştığını ifade etti.
Sındırgı merkeze uzak mahallere de hızlı ve kaliteli hizmet edebilmek için Sındırgı Belediyesi tarafından eski taş ocağına temeli atılan yeni kademe binasının yapımı sona ererken, 600 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan kademe binasında personelin dinlenebileceği oda, yemekhane, mescit, duş ve tuvaletlerin yer alacağı belirtildi. Binada ayrıca idari odalar ile toplantı salonu ve malzeme depolarının bulunacağı bildirildi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı