Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Belediyeden öğrencilere kitap ve defter yardımı

Belediyeden öğrencilere kitap ve defter yardımı

Bandırma Belediyesi tarafından ilçe genelindeki okulların öğrencilerine kitap ve defter yardımında bulunuldu.

Bandırma Belediyesi tarafından ilçe genelindeki okulların öğrencilerine kitap ve defter yardımında bulunuldu.
Bandırma Belediyesi`nin eğitime verdiği destek her geçen gün artarak devam ediyor.  Yapılan yardımlara son olarak Ticaret Borsası ve Ahmet Obalı İlköğretim Okullarına kitap ve defter yardımı yapıldı. Okullara dağıtılan kitap ve defterler Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza tarafından teslim edildi. 
Mirza, Bandırma`nın yerel yönetimi olarak eğitime her türlü desteği vermeye devam ettiklerini söyledi.   
Bandırma Belediyesi tarafından okulların daha sağlıklı ve geniş imkanlarla eğitim verebilmesi ile öğrencilerimizin daha kaliteli eğitim alabilmelerine katkı sağlayabilmek amacıyla başlatılan yardımlar kapsamında Ahmet Obalı İlköğretim Okuluna 100 adet defter, Ticaret Borsası İlköğretim Okuluna 100 adet defter, 100 adet çeşitli hikâye ve romanların yanı sıra Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili kitaplarla 1.sınıf öğrencilerine uygun resimli okuma kitapları ve hediye edildi. 
Kitap ve defterlerin teslimi sırasında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Bandırma Belediyesi olarak okullarımıza başta eğitim alanında olmak üzere farklı birçok alanda yardımlarda bulunduklarını söyledi. 
Mirza, "Bizler Bandırma`nın yerel yönetimi olarak eğitim kurumlarımızın her zaman yanındayız. Onların her türlü ihtiyaçlarını Belediyemizin imkânları dahilinde karşılamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda öğrencilerimizin eğitimlerinde kullanılan araç-gereçlerin temininden tutunda okullarımızın fiziki şartlarının iyileştirilmesine kadar birçok alanda okullarımızın ve öğrencilerimizin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Bugünde Bandırma`nın iki güzide okuluna öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlaması düşüncesiyle kitap ve defter yardımında bulunduk. Bundan sonrada bu yardımlarımıza devam edeceğiz" dedi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli