Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Belediyeden, hanımların el işi ürünlerine satış kolaylığı

Belediyeden, hanımların el işi ürünlerine satış kolaylığı

Edremit Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak sunulan kurslara katılan ev hanımlarının evlerinde ürettikleri el işi ürünler Faruk Serpil Parkı'nda ki satış yerinde satılarak aile bütçelerine katkı sağlama imkanı sağlanıyor.

Edremit Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak sunulan kurslara katılan ev hanımlarının evlerinde ürettikleri el işi ürünler Faruk Serpil Parkı’nda ki satış yerinde satılarak aile bütçelerine katkı sağlama imkanı sağlanıyor.
Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde değişik dallarda vatandaşlara ücretsiz olarak sunulan el beceri kursları yoğun ilgi görürken, ev hanımlarının yoğun ilgi gösterdiği kurslarda üretilen ürünler ve ev hanımlarının evlerinde ürettikleri el işi ürünler Edremit Belediyesi’nin Faruk Serpil Parkı içerisinde ki satış yerinde satışa sunuluyor.
Satış merkezini ziyaret eden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Temel belediyecilik görevlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel aktivitelere önem gösterdiklerini açıklayan Saka, “Ev hanımlarımızın evde boş zamanlarında ürettikleri el beceri ürünlerini bu merkezde satışa sunuyoruz. Ev hanımlarımız bir yandan el becerilerini geliştirirken diğer yandan da ürünlerini bu merkezde satarak aile bütçelerine katkı sağlama imkanı buluyor. Belediye olarak ev hanımlarımızın bu ürünlerini daha iyi değerlendirebilmeleri için çalışmala rımız devam edecek.” dedi.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı