Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Belediyeden öğrencilerine eğitim seti

Belediyeden öğrencilerine eğitim seti

Dursunbey Belediyesi´nden, okula başlayan öğrencilere eğitim seti desteği geldi.

Dursunbey Belediyesi´nden, okula başlayan öğrencilere eğitim seti desteği geldi.
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, okula yeni başlayan ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine eğitim seti hediye etti.
Dursunbey´de yeni eğitim öğretim yılının açılışı ve İlköğretim Haftası Kutlamaları Neziha Bal İlkokulunda yapıldı. Programa Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Milli Eğitim İlçe Müdürü Ümit Gökdemir, Okul Müdürü Murat Erdin, Öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan yeni eğitim öğretim yılının hem öğrencilere, hem öğretmenlere, hem de velilere hayırlı olmasını diledi.
Başkan Bahçavan konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Bundan 13- 15 yıl önce bizlerde öğrenci velisiydik. O dönemlerde okullar başladığında, şu anda sizlerin ilk hafta, ilk gün masalarınızın üzerinde olduğu kitaplarınızı inanın arar bulamazdık. Devletimiz yaklaşık 10 yıldan bu yana kitap konusunda yardımcı oluyor. Bizde buna bir katkıda bulunmak amacıyla, geçen yılda aynını yapmıştık, bu yılda özellikle ilk başlayan öğrencilerimize ve anaokulu öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapıyoruz. Sizlere mini bir çanta içerisinde de kırtasiye yardımı var. Tabi bu okulda taşımalı eğitimde var. Bizim özellikle kırsa mahallelerimizden gelen öğrencilerimize de birer hediye çeki vereceğiz. Sizlerin tekrar 2015-2016 eğitim öğretim yılını kutluyor hayırlı olmasını diliyorum.?
Başkan Bahçavan´ın konuşma sının ardından, Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar ve Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan öğrencilere boyama seti ve çantalarını hediye ettiler. İlk Ders zilini çalan Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar´da yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu