Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Belediyeden çöp eve temizlik operasyonu

Belediyeden çöp eve temizlik operasyonu

Edremit´in İbrahimce Mahal-lesi´nde bir şikâyeti değerlendiren Edremit Belediyesi ekipleri biriktirilen çöpler nedeniyle yaşanamaz hale gelen bir evi boşaltarak temizledi.

Edremit´in İbrahimce Mahal-lesi´nde bir vatandaşın şikayetini değerlendiren Edremit Belediyesi Zabıta ekipleri, içerisine yığılan çöplerden yaşanmaz hale gelmiş bir evi boşalttı.
İbrahimce Mahallesi Kocaseyit Caddesi´nde yaşlı baba-oğulun ikamet ettiği adreste kötü kokuların etrafı rahatsız ettiği şikayetlerinin mahalle muhtarı ile belediye ekiplerine bildirilmesinden sonra alınan özel izinle polis ve zabıta ekipleri ile birlikte ihbarda belirtilen eve giden Edremit Belediyesi Temizlik İşleri görevlileri, içerisine yığılan çöplerden ve pislikten yaşanmaz halde buldukları evdeki çöp ve eski eşyaları boşalttılar. Evden iş makinesi yardımı ile yaklaşık 17 kamyon dolusu çöp çıkartıldı. Çöplerden arındırılan ev belediye ekipleri tarafından temizlenerek dezenfekte edildi. Aynı evin daha önce de bir kez Temizlik İşleri görevlileri tarafından boşaltılarak temizlendiği öğrenildi. Temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´nün yürüttüğü "Umut Işığı" projesi kapsamında ailenin gerekli ihtiyaçların temin edileceğini belirten ekipler, bu gibi durumlarda belediyenin her türlü iletişim aracından şikayetleri bildirmeleri istedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Belediyeden temizlik operasyonu
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli