Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Belediye şoförleri için bilgilendirme toplantısı

Belediye şoförleri için bilgilendirme toplantısı

Edremit Belediyesi'nde çalışan tüm şoförler düzenlenen toplantıda bilgilendirildi.

Edremit Belediyesi’nde çalışan tüm şoförler düzenlenen toplantıda bilgilendirildi.
Edremit Belediyesi Motorlu Taşıtlar Amirliği tarafından düzenlenen toplantıda şoförlere güler yüzlü hizmet ve trafik kullarına uyulması konularında uyarı yapıldı.
Edremit Belediyesi bünyesinde görev yapan şoförler için Belediye Meclis Salonu’nda bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Belediyede görev yapan şoförlerin tamamının katıldığı toplantıda, Motorlu Taşıtlar Amiri Bülent Danacı tarafından şoförlere çalışmalar ile ilgili geniş kapsamlı bilgi verildi.
Danacı, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için araçların akaryakıt, lastik ve mekanik arızalarının düzenli kontrol edilmesi, güler yüzlü hizmet verilerek trafik kurallarına uyulması gibi unsurlara çok dikkat edilmesi gerektiğini şoförlere anlattı.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’da vatandaşa daha iyi hizmet sunabilmek için belediyede görevli her personelin kendi sorumluk alanı ile ilgili görevini eksiksiz olarak yerine getirmesi gerektiğini belirterek “Hizmetin vatandaşlarımıza hızlı ve zamanında ulaşması için önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Halkımızın malı olan araçları kullanırken trafik kurallarına azami şekilde uyarak görevinizi yerine getirmenizi istiyorum.” açıklamasında bulundu.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı