Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Belediye memurları sözleşmeden mutlu

Belediye memurları sözleşmeden mutlu

Edremit Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet Sendikası arasında memurları kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Edremit Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet Sendikası arasında memurları kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ile Türk Yerel Hizmet Sen Balıkesir Şube Başkanı Halil Aydoğdu‘nun imza koyduğu sözleşme kapsamında belediyede görev yapan memurlara her ay maaşlarının yanı sıra 425 lira sosyal denge tazminatı verilmesi kararlaştırıldı.
Edremit Belediyesi'nde görev yapan 158 memuru kapsayan Sosyal Denge Tazminat Sözleşmesi Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ile Türk Yerel Hizmet Sendikası Balıkesir Şube Başkanı Halil Aydoğdu arasında imzalandı.
Sözleşme gereği 15 Nisan 2014 ile 31 Aralık 2015 arasını kapsayacak Sosyal Denge Sözleşmesi ile memurlara maaşlarının yanı sıra aylık net 425 lira sosyal denge tazminatı verilmesine ayrıca müdür vasfında görev memurlara ve nikah memurlarına ise 425 liraya ek olarak her ay 250 lira artı fark ödemesi yapılmasına karar verildi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremitlilere hizmet için birlikte çalıştıkları bütün personelin çok değerli olduğunu belirterek sosyal belediyecilik anlayışları gereği çalışanlara daha iyi olanaklar sunmaya çalıştıklarını ifade etti.
Başkan Saka, Belediyenin mali imkânları içerisinde koşullarımızı zorlayarak en iyisini çalışma arkadaşlarımıza yansıtmaya çalıştık. Sosyal denge tazminatlarını yüklettik. Sözleşme tüm memurlarımıza ve belediyemize hayırlı olsun” dedi.
Türk Yerel Hizmet Sen Şube Başkanı Halil Aydoğdu, "Birlikte masaya oturduğumuz Başkan Saka ile çok kısa sürede anlaşmaya vardık. İmzalanan bu sosyal denge sözleşmesi ile Edremit Belediyesi'nde çalışan memur arkadaşlarımız motive edilmiş oldu. Kolaylıkla anlaşmaya vardığımız Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka`ya memurlarımız ve sendikamız adına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
İmza törenine Kamu Sen Balıkesir İl Temsilcisi Yılmaz Kuran, Türk Eğitim Sen 2. No'lu Şube Başkanı Süleyman Demir, Türk Tarım Orman Sen Şube Başkanı Osman Şeker, Türk Yerel Hizmet Sen Şube Başkan Yardımcıları Emrah Bayrak, Zafer Çetinkaya ve Türk Yerel Hizmet Sen Edremit İlçe Temsilcisi Mehmet Yıldırım hazır bulundu. 
Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false