Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Belediye meclisinde tüm maddeler oy birliğiyle geçti

Belediye meclisinde tüm maddeler oy birliğiyle geçti

Edremit Belediyesi'nde 2014 yılının son meclis toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. Toplantıda görüşülen toplam 48 gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi.

Edremit Belediyesi’nde 2014 yılının son meclis toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. Toplantıda görüşülen toplam 48 gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi.
Toplantıda 35 ana gündem ve önergelerle gündeme dahil edilen 13 madde olmak üzere toplam 48 madde görüşüldü. Toplantı da Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Mehmet Ertaş’tan boşalan komisyon üyelikleri için seçim yapılırken imar sınırları dışında kalan zeytinliklerin 6 yıl süre ile kiraya verilmesine, Çamlıbel Mahallesi’nde turizm ve konut planında kalan taşınmazın 4706 sayılı kamu taşınmazlarının yatırımlara tahsisi hakkında ki usul ve esaslar çerçevesinde 49 süreli irtifak hakkı verilmek sureti ile turistik tesis amaçlı konaklama ve günü birlik tesis yapılması ve işletilmesine karar verildi. Belediyenin hukuk alanında ki iş işlemlerini incelemek üzere Hukuk Komisyonu kurulması oy birliği ile kabul edildi. Ayrıca komisyonlardan gelen maddelerde tek tek görüşülerek kabul edildi. Bazı gündem maddeleri de incelenmek üzere ilgili ihtisas komisyonlarına sevk edildi. Toplantıda görüşülen toplam 48 gündem maddesi katılan tüm üyelerin oy birliği ile kabul edildi. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka toplantıda alınan kararların oy birliği ile alınmış olmasının çok önemli olduğunu vurgulayarak “Belediye Meclisini oluşturan CHP, AK Parti ve MHP gruplarının ortak katılımı ile tüm kararlarımız oy birliği kabul edilmiştir. Gün geçtikçe daha uyumlu bir şekilde çalışacağımıza ve bu uyum içerisinde Edremit Belediyesi olarak ilçemize daha yararlı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum.” dedi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı