Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Belediye Başkanının Evini Kurşunladırlar

Belediye Başkanının Evini Kurşunladırlar

Edremit ilçesinin CHP`li Belediye Başkanı Kamil Saka`nın evi dün gece kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından pompalı tüfek ile kurşunlandı.

Edremit ilçesinin CHP`li Belediye Başkanı Kamil Saka`nın evi dün gece kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından pompalı tüfek ile kurşunlandı.

Edinilen bilgiye göre, gece saat 00.30 sıralarında Edremit’in Akçay Mahallesi Turgut Reis Caddesi 91 nolu adreste ikamet eden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın evine kimliği belirsiz kişilerce pompalı tüfek ile 5 el ateş açıldı. Açılan ateş sonucunda evin yatak odası olduğu öğrenilen odasının camları kırıldı, duvarlarında ise pompalı tüfek izleri kaldı. Açılan ateş sırasında Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın evin bir başka odasında olduğu ve olaydan yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Olay sonrasında bir çok belediye meclis üyesi, partili ve vatandaş Saka’nın evine giderek geçmiş olsun dileklerini iletirken konu ile ilgili bir açıklama yapan Edremit Belediye başkanı Kamil Saka  " ilçemizde iş başına geldiğimiz günden itibaren kamuya ait rantı ortadan kaldırarak rantın sadece kamu tarafından kullanılması konusunda adımlar attık. Bu doğrultuda hareketlerimiz devam edecek. Burada menfaati kesilen bazı grupların bu tür hareketlere girişebileceğini zaten bekliyorduk. Bunlar her belediye başkanının başına gelebilecek doğal olaylar.  Beklediğimiz bir olaydı. Ucuz atlattığımızı düşünüyorum. Kesinlikle çıkmış olduğumuz yolda daha hızlı ve güçlü bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

Edremit Belediye Başkanı Saka`nın evinin kurşunlanması sonrası kişisel sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından bir kınama mesajı paylaştı.

Başkan Sarı paylaşımında şu ifadelere yer verdi   "EDREMIT BELEDIYE BASKANIMIZ KAMIL SAKA,nin AKSAM EVI KURSUNLANMISTIR. KENDISINE GECMIS OLSUN DİLİYOR,  HAIN SALDIRIYI YAPANLARI KINIYORUZ."



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli