Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Belediye Başkanına diplomalı plaket sürprizi

Belediye Başkanına diplomalı plaket sürprizi

Yoğun ilgi gören baloda, Atatürk İlkokulundan 29 yıl önce mezun olan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysana, mezun olduğu okulun diplomalı plaketi sunuldu.

Yoğun ilgi gören baloda, Atatürk İlkokulu`ndan 29 yıl önce mezun olan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`a, mezun olduğu okulun diplomalı plaketi sunuldu.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü balosu Erdek Agrigento Otel tesislerinde düzenlendi.
24 Kasım Çarşamba günü gecesi gerçekleşen baloya, Mayın Filo Komutanı Tümamiral Atilla Kezek, Garnizon Komutanı Dz. Kur. Kd. Albay S. Zeki Aydın, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Erdek İlçe Emniyet Müdürü M. Hakan Zorlu ile ilçemiz okullarında görevli müdürler, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.
Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan`ın konuşmasıyla başlayan gecenin başlangıcında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan, 2 yıldan bu yana 24 Kasım Öğretmenler Günü`nü, düzenlediği baloyla öğretmenlere hediye eden Belediye Başkanı Aysan`a teşekkür ederek başladığı konuşmasında, öğretmenleri unutmayan Belediye Başkanı Aysan`a, 29 yıl önce mezun olduğu Atatürk İlkokulu Diploma defterinden buldukları, pekiyi dereceli diplomayı ve şükran plaketini davetlilerin huzurunda belediye başkanına hediye etti.

1981 yılında pekiyi derece ile ilkokuldan mezun olan Erdek Belediye başkanı Hüseyin Aysan yıllar sonra ilginç bir sürprizle karşılaştığı ilkokul diplomasını görünce şaşkınlığını gizleyemedi.
Aysan, "benim için önemli anılarla dolu Atatürk ilkokulu dönemimin bu en önemli anısını yıllar sonra başa ulaştıran İlçe Milli Eğitim Müdürü ile okul yönetimine teşekkür ediyorum. Bu sürpriz beni anılara götürdü" dedi.
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen baloya, davet edilerek katılan başta Mayın Filo Komutanı Tümamiral Atilla Kezek olmak üzere tüm konuklara teşekkür ettiğini söyleyen Başkan Aysan, öğrencileri, Başöğretmen Atatürk`ün ilke ve inkilapları ışığında yetiştiren öğretmenlerle gurur duyduğunu belirtip, tüm davetlilere iyi eğlenceler dileyip kendisine ayrılan masaya geçti. Öğretmenler günü balosu gecenin geç saatlerine kadar sürdü.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli