Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Belediye başkanı Yılmaz vatandaşla buluşuyor

Belediye başkanı Yılmaz vatandaşla buluşuyor

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi.
Karesi Belediyesi`nin her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği halkın istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz`a ilettiği halk günü toplantıları devam ediyor.
Başkan Yücel Yılmaz`ın makamında gerçekleştirilen halk günü etkinliğinde Karesi`de yaşayan her vatandaş, başkan ile birebir görüşüyor.
Halk günü etkinliği düzenlemedeki amaçlarının tüm Karesi halkı ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu dile getiren Başkan Yılmaz, "Halk gününde vatandaşlarımızın sorunlarını birebir dinleyip beklentilerini gerçekleştiriyoruz. Toplantıla rımızda müdür arkadaşlarımız da hazır bulunuyor. Vatandaşımızı ilgilendiren hangi birim ise o birimle görüştürüp sorunlarını birebir çözmek istiyoruz. Karesi`yi, vatandaşlarla birlikte yönetmek için bu yola çıktık. Halka hizmet, Hakk`a hizmet felsefemizi oluşturan yegane unsur `önce insan` anlayışımızdır. İnsan merkezli bir yönetim ile şehrimizi yarınlara taşıyabilir ve unutulmayacak eserler bırakabiliriz." diye konuştu.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı