Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Belediye Başkanı Tosun finalden umutlu “Süper Lig’e yükseleceğiz”

Belediye Başkanı Tosun finalden umutlu “Süper Lig’e yükseleceğiz”

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Spor Toto 1. Lig play-off final maçıyla ilgili duygularını açıklarken, “Çok heyecanlı, bir o kadar da keyifliyim. Final maçına kadar çok emek harcadık. Son 90 dakika kaldı. İnanıyorum ki,

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Spor Toto 1. Lig play-off final maçıyla ilgili duygularını açıklarken, “Çok heyecanlı, bir o kadar da keyifliyim. Final maçına kadar çok emek harcadık. Son 90 dakika kaldı. İnanıyorum ki, Kocaeli’de İstanbulspor’u da yenerek, Bandırma ve hatta Güney Marmara olarak Süper Lig’e yükselmenin mutluluğunu yaşayacağız. Bandırmaspor, kentimizin en önemli markasıdır” dedi.
Bandırmaspor Kulübü’nün, Onur Göçmez’in başkanlığında bugünkü duruma etap etap hesaplanarak geldiğine dikkati çeken Tosun, şu değerlendirmede bulundu:
“Öncelikle Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez ve yönetim kuruluna içtenlikle teşekkür ediyorum. Biz de belediye olarak kulübe elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Bordo-beyazlı takımımızın bu başarıya ulaşmasında en önemli pay, Bandırma’nın kent olarak bütünleşmesidir. Bandırma’da yaşayan herkes kulübe sahip çıkıyor. Takımın formalarını ve ürünlerini alıyor. Sanayiciler, iş adamları kulübe destek veriyor. Kısacası herkes kendi bütçesi oranında kulübüne sahip çıkarak başarıya katkı sağlıyor. Yalnız Bandırma değil, Güney Marmara, bordo-beyazlı takımımızın başarısı için kenetlendi. Bandırmalılar, Bandırmaspor’a karşı tam bir aidiyet duygusu içinde. Bandırmaspor, bu sezon şanssız maçlar kaybetti. Yoksa play-off bile oynamadan, doğrudan Süper Lig’e çıkabilirdik. İnanıyorum ki, perşembe günü oynayacağımız final maçını kazanarak bir tarih yazıp, Süper Lig’e çıkacağız. Süper Lig’e çıktığımız takdirde maçlarımızı yine kendi stadımızda oynamak için stadımızın gece maçları için ışıklandırılması ve Akhisar Stadı benzeri bir stat yapılması dahil her çeşit çalışmayı yapıp girişimlerde bulunacağız.”
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı