Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Belediye Başkanı Ok: Bizim felsefemizde ayrımcılık olmaz

Belediye Başkanı Ok: Bizim felsefemizde ayrımcılık olmaz

Balıkesirin MHPli Belediye Başkanı İsmail Ok: Bize yetki verirseniz, ayırım yapmadan hizmet vermeye devam ederiz. dedi.

Balıkesir`in MHP`li Belediye Başkanı İsmail Ok: "Bize yetki verirseniz, ayırım yapmadan hizmet vermeye devam ederiz." dedi.
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok`un, Balıkesir`e bağlı ilçelere yaptığı Büyükşehir hakkındaki bilgilendirme gezileri devam ediyor.
Balıkesir Belediye Başkanı Ok, hafta sonunu Balya ve Balya`ya bağlı bazı köylere ayırdı.
Başkan Ok`un gezisine, Balıkesir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Özenç, MHP Balıkesir İl Başkanı Bayram Çılgın, MHP Balya İlçe Başkanı Osman Kılıç, Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç eşlik etti.
Balya ilçe merkezinde esnafı ziyaret eden MHP`liler, daha sonra, Balya Belediye Başkanı Dündar Cengiz`i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ardından Balya`da görev yapan mahalle ve köy muhtarları ile öğle yemeğinde bir araya gelen Balıkesir Belediye Başkanı, yemekte yaptığı konuşmada, kendisinin, köyde doğup büyümüş ve köylünün içinden gelmiş biri olduğunu anlattı. 
Kısa yaşam öyküsünü sunan ve nasıl belediye başkanı seçildiğini anlatan Ok, göreve geldiklerinde, vadesi geçmiş büyük bir borç yükü devir aldıklarını ve kendilerinden önceki belediye yönetiminin, yaptıkları hizmetleri, fahiş fiyatla mal satan tüccar gibi halka sattığını, ama kendilerinin bu hizmetleri halka ödetmediklerini ifade etti. 
Geçmişte, yapılan hizmetlerin halka fatura edilerek yürütüldüğünü belirten Başkan Ok, bu hizmetlerin belediyelerin asli görevi olduğunu söyledi. "En iyi mahallelerde ne varsa, diğer mahallelere de aynı hizmetleri götürdük" diyen Ok, asfalt katılım payı almadıkları için dört yıldır yargılandıklarını, ama sonunda beraat ettiklerini kaydetti. Köylerin, henüz Balıkesir Belediyesi`nin sorumluluk alanında bulunmadığını hatırlatan İsmail Ok, buna rağmen imkanları nispetinde köylere yardımcı olmaya çalışacaklarını ifade etti.
Başkan Ok sözlerini, "Eğer, bize yetki verirseniz, size söz veriyoruz ki, Balıkesir`in her yerine ayırım yapmadan hizmet vereceğiz" diyerek tamamladı.
İsmail Ok, Balyaspor`a verilmek üzere Balyaspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda MHP Balya İlçe Başkanı olan Osman Kılıç`a, spor malzemesi yardımında bulundu.
Balya İlçesinden sonra, Danişment, Koyuneri ve Orhanlar köylerini ziyaret eden Ok ve beraberindekiler, köydeki vatandaşlarla buluşarak onlarla sohbet etti ve Büyükşehir ile ilgili sorularını cevaplandırdı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli