Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Belediye Başkanı Aysandan, Meclis Üyelerine: Oturduğunuz koltukların bile haciz tehlikesi var

Belediye Başkanı Aysandan, Meclis Üyelerine: Oturduğunuz koltukların bile haciz tehlikesi var

Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, belediye meclisinin Ekim dönemi toplantısının sonunda yaptığı gündem dışı konuşmasında, belediye meclis üyelerine seslenirken, Şu anda oturduğunuz koltukların bile haczedilme tehlikesi var dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, belediye meclisinin Ekim dönemi toplantısının sonunda yaptığı gündem dışı konuşmasında, belediye meclis üyelerine seslenirken, "Şu anda oturduğunuz koltukların bile haczedilme tehlikesi var" dedi.
Kendisinden önceki belediye yönetiminin, hesapsız harcamalarla belediyeyi, bütçesinin yüzde 200`ü oranında borçlandırdığına, geçen ay başkanlık makamının haczedilme tehlikesi atlattığına dikkati çeken Aysan, şunları söyledi:
"Göreve geldiğimiz günden beri, alacaklı şirketlerin avukatlarının gerçekleştirmek istedikleri haciz işlemleri ile boğuşuyoruz. Haftanın iki günü, avukatlar, belediyemize geliyorlar. Belediyedeki eşyaların haczedilmesini, son anda önlüyoruz.Belediyemizin, ülkemizdeki en borçlu belediyeler arasında, açık ara birinci olduğunu söyleyebiliriz. Bandırma Belediyesi`nin, özel sektöre borcu, bütçesinin yüzde 17`sini oluştururken, belediyemizin özel sektöre borcu ise bütçesinin yüzde 200`ünü buluyor. Bu nedenle su paraları dahil, belediyemizin alacaklarının tahsiline ağırlık verdik.Belediye alacakları ile ilgili olarak ciddi bir takip sürecini başlattık. Bu uygulamamın siyasi bedelini ödemeye de hazırım."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli