Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Belediye Başkanı Aysan, liseleri tek tek dolaştı

Belediye Başkanı Aysan, liseleri tek tek dolaştı

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek İlçesi ile Karşıyaka Beldesindeki liseleri tek tek ziyaret etti.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek İlçesi ile Karşıyaka Beldesi`ndeki liseleri tek tek ziyaret etti.
Belediye Başkanı Aysan, okul ziyaretleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, okullarda eğitim-öğretim gören öğrencilerin her hangi bir ihtiyaç duyduğu maddi veya manevi sıkıntıları  var mı diye dolaştığını kaydedip, elinden geldiğince yardımcı olabilmek için öğrencilerden sıkıntı ve sorunların kendisine bildirilmesini istedi.
Başkanın ilk durağı Erdek`teki eğitim kurumları oldu
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, lise ve dengi okul ziyaretlerine Erdek`teki eğitim kurumlarıyla başladı.

Sırasıyla, Erdek Kız Meslek Lisesi, Erdek Lisesi ve Erdek Anadolu Liselerine giden Aysan, okullarda eğitim gören öğrencilerle bir araya gelerek, lise öğrencilerinin mevcut ders kitaplarının yanı sıra destek niteliğinde faydalanabilecekleri ek ders kitapları öğrencilere dağıttı.
Her üç okulda da, öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Aysan, tüm öğrencilere seviyeleri uygun olan kitapları tek tek dağıttıktan sonra yaptığı konuşmada, bundan sonra okulları sık sık ziyaret ederek ihtiyaçlarını öğrendiği, öğrencilerin sıkıntılarına elinden geldiğince gidermeye çalışacağını söyledi.
Aysan, Karşıyaka Beldesinde
Başkan Aysan`ın, Erdek liselerindeki ziyaretlerinden sonraki durağı Karşıyaka Beldesi oldu.
Geldiği Karşıyaka`da, önce Karşıyaka Belediyesi`ni ziyaret eden Aysan, burada Belediye Başkanı Kadir Gedik`le bir süre görüştü.
3 yıllık çalışmalarını bir brifing olarak Erdek Belediye Başkanı Aysan`a aktaran Karşıyaka Belde Belediye Başkanı Gedik, Karşıyaka Beldesinin çözüm bekleyen sorunlarını anlattı.
Gedik`in taleplerini not eden Aysan, belediye ziyaretinden sonra belde çarşı içinde esnaf ve vatandaşlarla görüşüp onların sorunlarını dinledi. Vatandaşların taleplerini de not almayı ihmal etmeyen Aysan daha sonra Karşıyaka Çok Programlı Lisesi`ne geçti. Burada öğretmenler ve öğrenciler tarafından okul girişinde sevinç gösterileriyle karşılanan Aysan, öğrencilerle uzun uzun sohbet ederken, beraberinde getirdiği derslere destek amaçlı kitapları dağıttı.
Aysan`a, Karşıyaka gezisinde belde esnafı, halkı ile öğrencilerin yoğun sevgi gösterilerinde bulundukları dikkat çekerken, vatandaşlar başkan Aysan`ın, beldelerinde görmekten çok mutlu olduklarını sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli