Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Belediye Başkanı Aysan: Erdekspor 140 bin liralık bütçeyle yönetildi

Belediye Başkanı Aysan: Erdekspor 140 bin liralık bütçeyle yönetildi

Erdek Belediyesi ve Erdekspor Kulübü işbirliğiyle ilçede Yaz Futbol Okulu açılacak.

Erdek Belediyesi ve Erdekspor Kulübü işbirliğiyle ilçede "Yaz Futbol Okulu" açılacak.
Sağlıklı toplum için sporla iç içe bir gençliğe gereksinim duyduklarını anlatan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, yaz futbol okuluyla ilgili şu değerlendirmede bulundu:
"Yaz okulumuzun amacı, Erdekspor`umuza alt yapıdan Erdekli gençler kazandırmaktır. Şu anda Erdekpor takımında forma giyen 7-8 sporcumuz ilçeden olup, dışarıdan gelen 3-4 futbolcu bulunuyor. Biz, önümüzdeki yıllardan başlayarak Erdekspor takımının tümüyle kendi çocuklarımızdan oluşmasını istiyoruz." dedi.
Erdekspor Kulübü`nün 140 bin liralık küçük bir bütçeyle yönetildiğine dikkati çeken Başkan Aysan, "Önceki yıllarda Erdek Belediyespor Kulübü`nde, 1,5-2 Trilyon lirayı bulan bütçelerle Erdeklilerin paraları sokağa atıldı. Biz, bunu yapmayacağız. Elbette ki hedefimiz, Erdekspor`u, tüm Erdeklilerin özlediği profesyonel 3. Lig`e çıkarmaktır. Ama bunu, mantıklı bütçeler, doğru adımlar ve hemşerilik duygusunu yeniden canlandırıp, vatandaşlarımızın da desteklerini alarak sağlamak istiyoruz."
Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Bandırmaspor`un yanı sıra Banvitspor ve Bandırma Kırmızı`nın da maçlarını yakından izlediğini belirtirken, Balıkesir Bölgesi Süper Ligi`nde şampiyon olan Gönenspor`u kutladığını sözlerine ekledi. 
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli