Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Belediye 1.5 milyon TLyi geri ödeyecek

Belediye 1.5 milyon TLyi geri ödeyecek

Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, mahkeme kararlarına rağmen farklı su tarifesi uygulamaya devam eden bir önceki yerel yönetiminden dolayı belediye olarak 1,5 milyon TL tutarında atık su bedellerini vatandaşlara geri ödemek zorunda kaldıklarını söyledi

Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, mahkeme kararlarına rağmen farklı su tarifesi uygulamaya devam eden bir önceki yerel yönetiminden dolayı belediye olarak 1,5 milyon TL tutarında atık su bedellerini vatandaşlara geri ödemek zorunda kaldıklarını söyledi.
1.5 milyon TL tutarındaki atık su ve katı atık bedellerinin 600 bin TL`sinin vatandaşların belediyeye ödeyecekleri su ve emlak borçlarına mahsup edildiğini açıklayan Aysan, geriye kalan 900 bin TL`sinin ise ilçe sakinlerinin su ve emlak vergilerinden periyodik aralıklarla düşüleceğini dile getirdi.
Belediye başkan yardımcılarının istifalarına da değinen Aysan, "Belediye başkan yardımcısı olan arkadaşlarımız kendi istekleri doğrultusunda istifa etmişlerdir. Kendileriyle her hangi bir problemimiz yoktur. Mesut Çinur ve Selçuk Acu bilgi ve tecrübeleri bizlerle paylaşmaya devam etmektedirler. Selçuk Acu benim en az 30 yılık arkadaşımdır. Bu süre içersinde hep desteğini gördüm. Bundan sonrada göreceğime inanıyorum. Bu güne kadar yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli