Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Belediye yağmur suyu giderlerini temizliyor

Belediye yağmur suyu giderlerini temizliyor

Erdek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, ilçede olası bir şiddetli yağmurda vatandaşların sel felaketine maruz kalmamaları için gider temizleme çalışmaları başlattı.

Muhtemel yağacak olan yağmurlar öncesinde yaklaşık bir haftadır seferber olan ekipler, ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda bulunan tüm yağmur suyu giderlerini vidanjörler yardımıyla temizliyor. Çalışmaları titizlikle yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, temizlenen yağmur suyu giderlerinden akıl almaz çöplerin çıktığını, bu yüzden kullanım konusunda vatandaşlardan daha hassas olmalarını istedi.

Görevliler, ?Temizlik yaptığımız yerlerde yağmur suyu giderlerinden giderleri tıkayan çöp parçaları bile çıktı. Özellikle ilçemiz halkının işyerleri ile evlerinin önünü süpürürken çöplerini mümkün olduğunca giderlerden uzak tutmalarını, vatandaşlarımızın da yollardan geçerken ellerindeki çöpleri yağmur suyu giderlerine atmamalarını rica ediyoruz. Bu temizlikler sayesinde yağmur yağdığında caddelerimizdeki su basmalarını da bir derece önlemeyi hedefliyoruz? açıklamasında bulundu.

Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli