Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Belediye personelinden örnek davranış

Belediye  personelinden örnek davranış

Edremit Belediyesi´nde şoför olarak görev yapan İzzet Gülkokan, Altınoluk Mahallesi´nde bulduğu içinde 15 bin lira değerinde takı bulunan çantayı sahibini bulup iade etti.

Edremit Belediyesi´nde şoför olarak görev yapan İzzet Gülkokan, Altınoluk Mahallesi´nde bulduğu içinde 15 bin lira değerinde takı bulunan çantayı sahibini bulup iade etti.
Edremit Belediyesi´nde Motorlu Taşıtlar Amirliği´nde görevli personel İzzet Gülkokan sabah saatlerinde, görevli olarak gittiği Altınoluk Mahallesi´nde çöp konteynerin yanına bırakılan poşeti buldu. Gazete yığınlarının yanında unutulan bez poşette toplam 15 bin lira değerinde ziynet eşyası ve para tespit edildi. Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda, içinde kimlik bilgileri bulunan sahibine ulaşılarak para ve ziynet eşyaları teslim edildi. İsminin açıklanmasını istemeyen mağdur vatandaş duyduğu memnuniyeti ifade ederken belediye personeli Gülkokan´a teşekkür etti.
Belediye personeli Personel İzzet Gülkokan ise ?Benim için önemli olan iç huzur ve manevi güzelliktir. Edilen bu teşekkür birçok hazineden daha değerlidir. Ben bir başkasının mağduriyetiyle mutlu olamazdım. Onun için sahibine ulaşarak teslim ettim.? diye konuştu.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´da personeli İzzet Gülkokan´ı kutlayarak ?Çalışma arkadaşıma bu güzel davranışından dolayı teşekkür ediyorum. Böyle duyarlı personelle görev yapmak, bizler için çok önemli olup kendisini kutluyor ve sevgilerimi sunuyorum. Hayat yolu daima açık olsun.? dedi.
Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı