Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Belediye Meclis Üyeleri´den BAL-KES´e destek

Belediye Meclis Üyeleri´den BAL-KES´e destek

Altıeylül Belediye Meclis Üyeleri, Haziran ayı harcırahlarını BAL-KES´e bağışladı.

Altıeylül Belediye Meclis Üyeleri, Haziran ayı harcırahlarını BAL-KES´e bağışladı.
Altıeylül Belediyesi Haziran ayı 2. Oturum meclisi toplantısı gerçekleşti. Oturum Başkanlığını Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nun yaptığı toplantıda AK Parti, CHP ve MHP meclis üyeleri Balıkesirspor formaları ile geldi.
Ortak karar alan grup üyeleri Haziran ayı harcırah ücretlerini Balıkesirspor´a bağışladı.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nun başlattığı destek kıvılcımı, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve personelin katkısı devam etmişti, Son olarak da belediye meclis üyeleri Haziran ayı harcırahlarını bağışta bulundu.
Haziran ayında iki oturum gerçekleştiği için meclis üyeleri toplamda 6 bin 748 lira 16 kuruş bağış yapacak.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu yaptığı açıklamada şöyle konuştu: ?AK Parti, CHP ve MHP grubuna ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim başlatmış olduğumuz Balıkesirspor´a sahip çıkılması çağrımıza belediye meclisimiz de Haziran ayı oturum ücretlerini bağışlayarak destek oldular, bu bir sinerji olacak. Balıkesirspor bizim markamız. Tüm Türkiye, Dünya Balıkesirspor´u televizyonlarda izliyor ve bundan daha iyi bir reklam aracı olamaz. 90 dakika boyunca bir televizyon kanalına reklam verseniz ilin bütçesi yetmez ama 90 dakika boyunca o ilin takımının maçları veriliyor, ilin güzelliklerinden bahsediliyor. Bu değeri kaybetmememiz lazım. Sendikalar, odalar, borsalar, işadamları da kampanyaya katılırsa bir farkındalık olur ve Balıkesirspor tekrar eski günlerine döner.?
Başkan Kafaoğlu´ndan sonra söz alan AK Parti Grubu adına Belediye Meclis Üyesi Faruk Özen, CHP Grubu adına Belediye Meclis Üyesi İsmail Sarsılmaz ile MHP Grubu adına Belediye Meclis Üyesi Uğur Güneri, diğer başkan ve işadamlarını BAL-KES´e yardıma davet etti.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Belediye Meclis Üyeleri destek
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli