Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Belediye KPSS şartsız personel arıyor

Belediye KPSS şartsız personel arıyor

Erdek Belediyesi KPSS şartsız yüksek maaşla personel alımı yapıyor.

Erdek Belediyesi KPSS şartsız yüksek maaşla personel alımı yapıyor.
Erdek Belediye Başkanlığı´na 3 sözleşmeli tam zamanlı kamu personeli alımı kapsamında 5393 sayılı Belediye Kanunu´nun 49. maddesi hükümlerine göre boş bulunan teknik hizmetler sınıfında 1 mühendis, 1 grafiker ve 1 tekniker alımı yapılacağı belirtildi.
4 yıllık Çevre Mühendisliği Bölümü mezunu 1 mühendis, Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Bölümü mezunu 1 grafiker ve Meslek Yüksekokulu Sebze Üretimi Bölümü mezunu 1 tekniker alımı için aranan şartlar şöyle: 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu´nun 48.Maddesinde belirtilen şartlar, üniversitenin ilgili bölümünden mezun olmak, başka bir kurumla sözleşmesi bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak gerekiyor. Ayrıca ikametgah şartı bulunmuyor. Adayların 9 Haziran ile 15 Haziran 2017 tarihleri arasında saat 17.00´e kadar Erdek Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü´ne şahsen müracaat etmeleri gerekiyor.
Başvuru sırasında istenen belgeler; Öğrenim durumunu gösterir belgenin aslı veya fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, adaylar tarafından doldurulacak başvuru formu, sağlık raporu, 6 vesikalık resim, erkek adaylar için askerlik durum gösterir belge, adli sicil belgesi olarak açıklandı.
Sözlü sınavın 16 Haziran 2017 tarihinde saat 14.00´da yapılacağı kaydedildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli