Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Belediye hacizlerden kurtulmak istiyor

Belediye hacizlerden kurtulmak istiyor

Erdek Belediyesi, borç yükünde kurtulmak için girişimlerini sürdürüyor.

Erdek Belediyesi, borç yükünde kurtulmak için girişimlerini sürdürüyor. Çalışanlarına yaklaşık yedi aydır maaş ödeyemeyen belediye, malları üzerindeki hacizleri, Seyitgazi´ye aktarmak istiyor.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ekspertis, belediye ve maliye tarafından ortaklaşa hazırlanan değerlendirme raporunda, 7900 metre karelik Zeytinliada´ya 10 milyon 34 bin lira, buna karşılık 190 bin metre karelik Seyitgazi´ye ise sadece 44 milyon lira değer biçildiğini belirtti.
Belediyenin, malları üzerindeki hacizleri kaldırmak amacıyla girişimlerini sürdüreceği öğrenildi.
Haber : Önder Balıkçı



Nesrin Cimen
9.06.2017 03:00:49
7 ay calisanlarina maas vermemek ne demek ya, siz aklinizimi kacirdiniz. Yazik, yazik ki ne yazik! Bütün belediye meclis üyeleri, hangi partiden olursa olsun, bütün Milletvekilleri hangi partiden olursa olsun, bu olay parti disi dir sorumlu olan her Meclis Üyesinin, Milletvekilinin önceligi önce bu sorunu cözmektir. Aldiginiz sorumluluklar, yaz boz tahtasi degildir, bir isi yaparken bin düsüneceksiniz. Mevlana ruhlu Belediye mizin calisanlarinina nasil laik olurum diye kafa yoracaksiniz. Nedir bu ya; 7 ay maas vermemek. Siz aklinizi mi kacirdiniz? Bütün toplantilarinizda bu cözümü bulmak yapici düsüncelerinizi ortaya koymak ilk önceliginiz olmalidir.

  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli