Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Belediye de güne süt içilerek başlanıyor

Belediye de güne süt içilerek başlanıyor

Altıeylül Belediyesi´nde süt uygulaması başladı.

Altıeylül Belediyesi´nde süt uygulaması başladı.
Hem iş ve işlemleri için beyaz masaya gelen vatandaşlara hem de Başkan Zekai Kafaoğlu´nun misafirlerine süt ikram ediliyor.
Altıeylül Belediyesi´nde sabahları mesai başladığında personel süt içerek güne başlarken, aynı anda beyaz masaya işlemlerini gerçekleştirmek için gelen vatandaşlara da süt veriliyor. Kısa bir süre önce başlayan bu uygulama ile birlikte Başkan Zekai Kafaoğlu´da makamına oturduğu gibi süt içiyor, gelen misafirler de sütün lezzeti ile tanışıyor.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, süt ikramı uygulaması hakkında şöyle konuştu: ?Belediye olarak süt vermeye başladık. Her gün üretici kooperatiflerden süt alıp misafirlerimize süt ikram ediyoruz. Süt tüketimini arttırmamız, üretimi arttırmamız için önce biz süt içmeliyiz. Kahvehanelerde süt istediğimiz zaman süt bulunmuyor. Süt alışkanlığını kazandırmamız lazım. Süt sağlık demek, içerisinde tüm minerallerin olduğu bir gıda maddesi. Balıkesir Türkiye´de süt üretiminde ilk 3´e giriyor, o yüzden süt tüketimini arttırmamız lazım. Sütün dişe de faydası var. Çocuklarımıza süt içme alışkanlığını yaymamız lazım.?
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli