Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Belediye başkanlığına Yapakçı vekalet ediyor

Belediye başkanlığına  Yapakçı vekalet ediyor

Erdek Belediye Başkanlığına salı gününden beri başkan yardımcılarından Hasan Yapakçı vekalet ediyor.

Erdek Belediye Başkanlığına salı gününden beri başkan yardımcılarından Hasan Yapakçı vekalet ediyor. Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, önce Bursa Nilüfer Belediyesi´nin sosyal demokrat belediyeler ile ilgili düzenlediği sosyal belediyecilik seminerine katıldıktan sonra İstanbul´a gitti. Sarı´nın, bugün yeniden görevine başlaması bekleniyor.

Başkanlığa vekalet eden Hasan Yapakçı, Büyükşehir yasasının, ilçe belediyelerinin hizmet vermeleri önünde büyük engel oluşturduğuna dikkat çekerken, şunları söyledi:
?Bırakın, Büyükşehir Belediyesi´nin, kendi gelirlerinden ilçe belediyelerine hizmet aktarmasını, ilçelerden topladığı gelirleri bile ilçelere vermediği bir ortamda bu belediyeler, nasıl yeni yatırımlar yapıp hizmet üretecekler. Büyükşehir´in ?borç sarmalı´na aldığı belediyeler arasında bulunan ve zaten önceki yıllardan gelen önemli borçları bulunan belediyemiz, Erdek merkezinin dışında 300 kilometre karelik Kapıdağ´a da hizmet götürmek zorunda. Bu arada belediyemiz, SSK olan borçlarının yapılandırılması için başvuruda bulundu.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false