Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Belediye Başkanı Sarı: ?Büyükşehir, Erdek´i yok sayıyor?

Belediye Başkanı Sarı: ?Büyükşehir, Erdek´i yok sayıyor?

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, ?Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Erdek´i yok sayıyor? dedi.

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, ?Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Erdek´i yok sayıyor? dedi.
Büyükşehir´in, 4 yıl boyunca Erdek´e en küçük bir hizmet getirmediğini belirten Sarı, Erdek Belediyesi´nin 4 yıldır toplam 149 milyon liralık kaynağının, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin kasasına girdiğine dikkat çekti.
Belediye meclisinin son toplantısında konuşan Sarı, şunları söyledi:
?Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 2016/2017 döneminde, bir yılda 116 milyon lira harcamış. Büyükşehir´in, 4 yılda Erdek´e, Çakıl Mahallesi´ne yapılan bir park ve Erdek´e bir elektrik panosu dışında verdiği hiçbir hizmet yok. Bunları ben söylemiyorum. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin çalışma raporu kitabında yazıyor.?
Erdek otogarının imar planında belediye oteli ve belediye sarayı olarak görüldüğüne işaret eden Sarı, ?Otogarımız, imar planına bile otogar olarak işlenmeden, bedelsiz şekilde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne gitti. Yine Halimizi de bedelsiz olarak Büyükşehir aldı? diye konuştu.
Sarı, Edip Uğur´un Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde, Erdek´in ?Kastri? bölgesindeki imar planlarının 4 yıl komisyonlarda bekletilerek, meclise bile getirilmeyip engellendiğine dikkat çekti. Başkan Sarı, yine Tatlısu ve Aşağı Yapıcı mahallelerinin imar planlarının da 4 yıl bekletildiğini vurgularken, ?Zekai Kafaoğlu´nun başkanlığının ardından bu bölgelere imar planı geldi. Demek ki istenirse olabiliyormuş? dedi.

Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli