Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Belediye Başkanı Hüseyin Sarı:

Belediye Başkanı Hüseyin Sarı:

?Erdek´e doğalgaz getirilmesini AKP ilçe yöneticileri kendilerine mal etmeye çalışıyor?

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ?İlçemize doğalgaz getirilme girişimlerinden AKP Erdek ilçe yöneticileri kendilerine pay çıkarmaya çalışıyorlar. Bunun gerçekle ilgisi yoktur? dedi.
Hükümetin, nüfusu 20 binin üzerinde bulunan yerleşim bölgelerine doğalgaz getirilmesi çalışması başlatmasının ardından, Erdek Belediye Meclisi olarak hemen toplanıp bu konudaki girişimleri başlattıklarını açıklayan Sarı, şunları söyledi:
?Erdek´e doğalgaz getirilmesi için ilk çalışmalar, önceki yıllarda benim belediye başkanlığım döneminde çok iyi bir noktaya gelmişti. 2008 yılında, doğalgazın gelmesi için çalışmalar yapan AKSA firması ile anlaşmıştık ve Enerji Piyasası Denetleme Kurumu´na(EPDK) da üye olmak için başvuru yapmıştık. Erdek´e dağıtım sırasının gelmesini bekliyorduk. Ancak benden sonra göreve gelen belediye yönetimi, konuyla hiç ilgilenmeyince Erdek, bugüne dek doğalgazı beklemek zorunda kaldı. Durum böyledir ve bugün gelmesi için büyük çaba harcadığımız doğalgazı AKP ilçe yöneticilerinin kendilerine mal etmeye çalışmaları tamamen gerçek dışıdır.?
Haber : Önder Balıkçı



sedat önder
13.12.2016 09:26:51
Her zaman ve her koşulda bıkmadan usanmadan savunacağım düşüncem şudur; Erdek´te gecikmiş, hatta çözümü zorlaşmış yatırımlarda suçlu aramak yerine, çözüm aranmadıkça, Erdek Halkı, köhneleşmiş, kişisel siyasete hapis olmuş, Ekonomisi verimsiz bir ilçede yaşamak zorunda kalacaktır ve bu durum şu ana kadar böyle olmuştur.Saygılar

Gül Örgün
14.12.2016 12:31:51
Sedat Bey´in yorumuna katılıyorum, mahalle halkının, örneğin; "İlçe belediyesi, Ocaklar Mahallesi sakinlerine kızdığı için bu mahalleye hizmet verilmiyor" gibi kendi aralarındaki konuşmalarını da dikkate alınca, hizmet gayesiyle yola çıkan Belediye yönetiminin, halkın ve diğer parti yetkililerinin söylemlerini çürütecek icraatlar gerçekleştirmesi gerektiğine inanıyorum.

  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli