Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Belediye Başkanı Hüseyin Sarı:

Belediye Başkanı Hüseyin Sarı:

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ilçe örgütünde son yaşanan durumu değerlendirirken,

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ilçe örgütünde son yaşanan durumu değerlendirirken, ?Partim CHP gibi AKP de, memlekete hizmet etmek için kurulmuş bir parti. Ancak, Erdek´teki son AKP yönetimleri, ne yazık ki, ilçenin geleceğini değil, bize iş yaptırmamayı düşünüyorlar. İlçeye hangi hizmeti getirmeye çalışsak, bizi şikayet edip, önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Erdek´teki çay bahçelerinin proje aşamasında da bunu yaparak, önemli bir süre gecikmeye yol açtılar. Son olarak yapmak istediğimiz balıkçı barınağı konusunda bile sorun çıkararak, engel olmaya çalıştılar? dedi.  

Göreve seçildikten sonra parti rozetini çıkararak, partili-partisiz her vatandaşa ve ilçeye hizmet için çaba harcadığını vurgulayan Sarı, ?AKP Genel Merkezi´nin, Erdek´in geleceğine engel olmaya çalışan ilçe yönetimini tasfiye etmesini yerinde buluyorum. İnanıyorum ki, yeni atanacak ilçe yönetimi, bize çelme takmaya çalışmak yerine öncelikle Erdek´in çıkarları doğrultusunda hareket eder? diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli