Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Belediye Başkanı Aksoy, Gündoğdu halkı ile buluştu

Belediye Başkanı Aksoy, Gündoğdu halkı ile buluştu

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, ilçeye bağlı Gündoğdu Mahallesinde halk günü toplantısına katıldı.

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, ilçeye bağlı Gündoğdu Mahallesinde halk günü toplantısına katıldı.

Belediye Başkanı Aksoy´u Gündoğdu´lu vatandaşlarla buluştu-ran toplantı yaklaşık 2 saat sürdü

Başkan Süleyman Aksoy´un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Bandırma UEDAŞ İşletme Şefliği görevlileri ile Gündoğdu Mahallesi Muhtarı Mustafa Dom´da yer aldı.

Toplantıda mahalle halkına hitap eden Başkan Aksoy, Gündoğdu mahallesinin en büyük sıkıntısının sokak lambaları olduğunu söyleyip bu konuda önemli adımlar attıklarını ifade etti.

/resimler/2015-8/15/1738320564217.jpg

Önümüzdeki günlerde sokak lambaları ve aydınlatma çalışmalarının başlayacağını dile getiren Aksoy, getirilecek tüm hizmetlerin halk günü toplantılarında vatandaşlardan gelen taleplere göre yerine getirilmesine devam edileceğini bildirdi

Gündoğdu´lu çocuklar başkandan oyun parkı istedi

Gündoğdu Mahallesinde yaşayan çocuklar halk günü toplantısını fırsat bilip, belediye başkanı Aksoy´dan oyun oynayabilecekleri bir parkın mahalleye kazandırılmasını istediler.

Çocukların haklı isteklerini olumlu karşılayan Başkan Aksoy, en kısa zamanda park yapılacağının müjdesini verip şöyle konuştu:
?Geleceğimiz olan çocuklarımız için ne yapsak azdır. Şimdiye kadar eğitim aldıkları okullar, oyun oynadıkları alanlar ve yaşadıkları çevreye son derece önem vererek her türlü ihtiyaçlarına karşılamaya önem verdik ve bundan sonrada elimizden geldiğince aynı gayreti göstermeye devam edeceğiz.?

Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli