Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Belediye Başkan Yardımcısı Kırdar:

Belediye Başkan Yardımcısı Kırdar:

Dört okul bitirdi, beşincisi geliyor

Erdek Belediyesi Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda meclis üyesi Canan Kırdar, dört yüksekokulu bitirdi, beşincisinde okumayı sürdürüyor.
1979 yılında, Erdek´e bağlı Karşıyaka Mahallesi´nde doğan ve bekâr olan Kırdar, sırasıyla İstanbul Üniversitesi Florance Nıghtingale Hemşirelik Yüksek Okulu, Marmara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hemşirelikte Yönetim Yüksek Lisansı, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi´ni bitirdi. Hâlen, Anadolu Üniversitesi Felsefe Bölümü´nde eğitim-öğretim gören Canan Kırdar, ?Okumak, benim için vazgeçilmez bir tutku? dedi. 

2009 yerel seçimlerinde politikaya girdiğini vurgulayan Kırdar, şu değerlendirmede bulundu:
?İnsanlarda, kadından iyi politikacı olmayacağı konusunda yanlış bir algı var. Politikayı severek yapıyor ve her kesime dokunmaya çalışıyorum. Vatandaşlarla da çok iyi bir iletişim kuruyorum. Bu konuda kendime hiçbir politikacıyı rol model olarak almadım ve kendi çizgimde yürümeye çalışıyorum. Ancak, 2009 yılından bu yana içinde bulunduğum politikada, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın büyük desteğini görerek, ondan çok şey öğrendim ve deneyimlerinden yararlandım.?
Politikanın, zamanının büyük bölümünü doldurduğunu vurgulayan Kırdar, boş zamanlarında kitap okuyup, müzik dinlediğini, başta binicilik olmak üzere spor yaptığını, Beşiktaş taraftarı olduğunu belirtti.
Erdek Belediyesi´nin, Karşıyaka Mahallesi´nden de sorumlu bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Canan Kırdar, önümüzdeki dönemde belediyenin, bu mahallede açmayı plânladığı ?kadınlar kafeteryası? ile ilgili çalışmaların da sürdüğünü vurgularken, ?Bu mahallede böyle bir kafeteryaya ihtiyaç var? diye konuştu.

Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false