Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Belediye, Bandırmalı gazetecileri kahvaltıda buluşturdu

Belediye, Bandırmalı gazetecileri kahvaltıda buluşturdu

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? nedeniyle Bandırmalı yerel gazeteciler için kahvaltı düzenledi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? nedeniyle Bandırmalı yerel gazeteciler için kahvaltı düzenledi.
Çamlık Kafe´de gerçekleşen kahvaltıda gazetecilerle birlikte sürekli yaşamın içinde olduklarını vurgulayan Başkan Mirza, şunları söyledi:
?Biz Bandırma Belediyesi olarak geleneksel duruma getirdiğimiz, uzun yıllardır benden önceki belediye başkanlarının da sürdürdüğü gazeteciler gününü zaman zaman akşam yemekleri ile zaman zaman da kahvaltılar ile kutluyoruz. Bugün de bu amaçla toplandık. Hepinizin Çalışan Gazeteciler Günü´nü şahsım ve Bandırma Belediyesi adına kutluyorum. Gazeteci arkadaşlarımızın birkaç eksik dışında büyük çoğunluğu bugün burada. Hepinize davetimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Gazetecilik dünyanın her yerinde çok zor bir meslek. Gazeteciler olmazsa halkın özgür haber alma hakkı da olmaz. Tabii ki günümüzde teknoloji gelişti. Sosyal medya ortaya çıktı. Basılı yayının yanında internet medyası da ortaya çıktı. Hepsini elimizden geldiğince takip etmeye çalışıyoruz. Gazetecilik haber yapmanın ötesinde mücadele gerektiriyor. Gazetecilerin gecesi gündüzü olmuyor. Gazetecilikten çok para kazanılmıyor, hatta bazen paralarını alamadıklarını da biliyoruz. Bandırmamız, gazetecilik konusunda nitelikli yetişmiş kadrolara sahip. Bandırma gazeteciliği yalnız Balıkesir ili değil, birçok ilin önünde. Bu yüzden Bandırmalıların haber alma konusunda şanslı olduğunu düşünüyorum. Siz değerli gazetecilerle birlikte olmak çok güzel. Çalışan Gazeteciler Günü´nüzü kutluyorum. Hepinize yaşam boyu mutluluklar diliyorum.?
Ardından, eski gazeteciler, düşünce ve duygularını dile getirdiler.
Belediye Başkanı Mirza, konuşmasının ardından kahvaltıya katılan tüm basın emekçilerine günün anısına armağanlarını verdi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli