Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Beklenen Müjde Geldi

Beklenen Müjde Geldi

BOTAŞ Genel Müdürü Açıkladı

Erdeklilerin yıllardır beklediği müjde sonunda geldi. BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan Balıkesir´de yapılması planlanan yatırımlarıyla ilgili olarak tarih verdi.

Hükümetin almış olduğu yerleşik nüfusu 10.000´nin üzerinde ki yerleşim yerlerinde doğalgazın getirilmesi kararının ardından çalışmalarını hızlandırna Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) ilçemize gazın ne zaman verileceğiyle ilgili olarak tarih verdi.

BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan´ın ağzından Balıkesir Milletvekillerine gönderilen açıklamada şu ifadeler yer aldı : "Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımızın talimatları ile BOTAŞ Genel Müdürlüğü olarak Balıkesir ili İvrindi, Havran, Edremit, Burhaniye, Kepsut, Bigadiç ve Erdek ilçelerine doğalgaz arzının sağlanması için çalışmaları başlatmış bulunmaktayız. Bu minvalde belirtilen tarihlerde doğalgaz arzı sağlanmış olacaktır."

BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan tarafından Balıkesir milletvekillerine gönderilen açıklamanın alt kısmında ise gaz verilecek ilçeler için tairhler yer alırken planlama kapsamında Erdek´e 2018 yılında gazın verilebileceği bildirildi.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Beklenen Müjde Geldi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli