Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bebek arabasındaki emniyet kemeri hayat kurtardı

Bebek arabasındaki emniyet kemeri hayat kurtardı

Bandırmada Gülizar Özcan isimli anne 1.5 yaşındaki kızı Yağmuru bindirdiği puset ile yolun karşı tarafına geçirmeye çalışırken, plaka ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil bebek arabasına çarptı.

Bandırma`da Gülizar Özcan isimli anne 1.5 yaşındaki kızı Yağmur`u bindirdiği puset ile yolun karşı tarafına geçirmeye çalışırken, plaka ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil bebek arabasına çarptı.
Aracın virajı alırken bebek arabasını arka lastiğinin arasına sıkıştırması ile zor durumda kaldığı ve Gülizar Özcan`ın, kızını bindirdiği puseti çekerek otomobilin altına girmekten son anda kurtardığı öğrenildi.
Devrilen pusetteki minik Yağmur`un, emniyet kemeri takılı olduğu için arabasından fırlamaktan son anda kurtulduğu, kazaya neden olan aracın sürücüsünün yakalanabilmesi için polisin seferber olduğu belirtildi.
Kazanın ardından uzun süre şokun etkisinden kurtulamayan Gülizar Özcan, kaza yerine gelen polis memurlarına, plakasını alamadığı beyaz renkli bir otomobilin sürücüsünden şikayetçi olduğunu söyledi. Polis şimdi, güvenlik kameralarından, olay sonrası kaçan beyaz renkli otomobilin plaka ve sürücüsünü araştırmaya başladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli