Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bebeğini Kurtardı, Kendi Yaralandı

Bebeğini Kurtardı, Kendi Yaralandı

Ayvalık İlçesinde, kapısı açık olarak yol alan minibüsten kucağında 8 aylık bebeği ile düşen 32 yaşındaki Gülseren Akın ağır yaralandı.

Ayvalık İlçesi`nde, kapısı açık olarak yol alan minibüsten kucağında 8 aylık bebeği ile düşen 32 yaşındaki Gülseren Akın ağır yaralandı. Akın`ın düşerken kucağında sımsıkı sardığı bebeği ise mucize eseri kazadan yara almadan kurtuldu.
Ayvalık Sahil Mahallesi, Şirinkent Sitesi`nde oturan Gülseren Akın, 8 aylık bebeği Zümra`yı da yanına alarak  Ayvalık`a gitmek üzere, Çarşamba günü akşamı saat 23.00 sıralarında, Bayram Doğan`ın yönetimindeki 10 M 2004 plakalı minibüse bindi. Minibüs hereket ettikten bir süre sonra Akın, kucağında bebeği ile arka koltuklardan birine geçmek istedi. Bu sırada dengesini kaybettiği ileri sürülen Akın, şoförün hava almak için açık bıraktığı kapıdan düştü. Düşerken, annelik iç güdüsüyle sımsıkı sarıldığı bebeğiğini korumaya çalışan Gülseren Akın yaralandı. Ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi`ne kaldırılan Akın, buradaki ilk müdahalenin ardından durumu ağır olduğu için Balıkesir Devlet Hastanesi`ne sevk edildi. Başını asfalta çarptığı belirlenen Akın`ın sağlık durmunun ciddiyetini koruduğu, yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü bildirildi. Kazadan sonra olay yerinden biraz uzaklaşan minibüs şoförü Doğan, polise teslim oldu.
Kazayı yara almadan altan Zümra Bebek ise sağlık kontrolünden geçirildikten sonra babası Veli Akın`a teslim edildi. Kucağına aldığı kızına sıkı sıkı sarılan Veli Akın, kapısı açık olarak seyir eden minibüs şoförüne tepki gösterdiği öğrenildi.
Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli